K93 URBAN HILL

Otkrijte vaš novi dom – Savršena harmonija prirode i urbane elegancije

Dobro došli u Karagaču, gde priroda susreće savremenu gradnju. Na samo 5 minuta od živopisnog centra Novog Sada, nalazi se naš najnoviji stambeni kompleks, koji je pravi izbor za one koji traže savršen balans između urbanog i prirodnog okruženja.

U našoj ponudi nalaze se stanovi svih struktura, dizajnirani da zadovolje potrebe svake porodice. Svaki stan je prozor u svet mira, zelenila i čistog vazduha, obećavajući srećne trenutke za vašu porodicu.
 
Pet minuta od srca Novog Sada.
 
Iako okružena prirodom i mirom, naša zgrada se nalazi u neposrednoj blizini svih važnih gradskih sadržaja. Uživajte u prednostima života na idealnoj lokaciji – samo pet minuta vas deli od urbanog života Novog Sada.
 
Vaš novi dom dolazi sa dodatnim komforom – obezbeđenim parking mestima. Bez brige o parkiranju, vaše vozilo će biti sigurno i lako dostupno.
 
Izgrađeno sa predanošću i kvalitetom
 
Identično kao i uvek, i ovaj projekat gradimo koristeći samo najkvalitetnije materijale, čime se ispunjavaju najviši standardi gradnje. Kao projekat Prezident kompanije, ova zgrada je još jedan primer naše predanosti kvalitetu i izvrsnosti.
 
Pridružite se zajednici zadovoljnih stanara i otkrijte svoj udobni dom u Karagači. Ovo nije samo mesto za život, već prostor gde će vaša porodica stvarati uspomene koje traju. Vaša nova adresa čeka na vas.
 
Živite život sa stilom!
sr_RS