Projekti

PRODAJA
Početak radova: April 2023. 

Trg Komenskog

Trg Komenskog 4

Na Samo 300 metara od centralnog gradskog trga i 500 metara od TC Promenada, čeka vas savršeno koncipiran projekat komfornog stanovanja, lišenog svakodnevne gužve i stresa.
Kada kažemo da uz nas živite život sa stilom, zapravo mislimo da je komfor i potpuna udobnost imperativ prilikom realizacije svakog našeg projekta.

U složenom procesu osmišljavanja projekta Trg Komenskog, želeli smo objedinjenu celinu urbanog gradskog življenja, mirnog okruženja, luksuznog enterijera i prefinjene arhitekture.

Objekat spratnosti Po+P+3+2Pk, poseduje sve strukture stanova.

Već 30 godina smo više od vašeg novog mesta stanovanja.
Mi kreiramo vaš topli dom.

PRODAJA 
Početak radova: Oktobar 2022. 

Mišeluk, Petrovaradin

Mišeluk, Petrovaradin

Sinergija luksuznog življenja, elitne lokacije i vangradskog mirnog ambijenta. Sve što se godinama tražilo, mi pretvaramo u realnost! Na samo 5 minuta od TC Promenada.

Nadomak Petrovaradinske Tvrđave, nadomak fruškogorske ruže vetrova, sa sremske strane lepog, plavog Dunava, očekuje vas stambeni kompleks Mišeluk Prezident.

Kompleks od 8 urbanih vila spratnosti Su+P+1+Pk koje poseduju stanove svih struktura.

Idealan za miran, porodičan život, ali bez bilo kakvih odricanja! Mi stvaramo nove tendencije stanovanja.

Početak radova: Oktobar 2022.

PRODAJA
Početak radova: Mart 2023. 

Branka Radičevića

Branka Radičevića

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, u ulici Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Dajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja povrsina ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.

Objekat spratnosti Su+P+3+Pk dupleks koji poseduje stanove svih struktura.

Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Početak radova: Mart 2023.

Vaš novi dom čeka na vas!

Radoja Domanovića 12

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, na uglu ulica Radoja Domanovića i Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Dajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja povrsina ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.

Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Vaš novi dom čeka na vas!

Venizelosova 58

U samom srcu Starog Grada, na samo par koraka od obale Dunava, nekoliko minuta od boemske četvrti i Knez Mihailove, isprojektovali smo za Vas modernu oazu mira, idealnu za novi početak i porodičan život! Nedaleko od centra svih zbivanja, a opet ušuškan u dobro poznatoj ulici Venizelosova br. 58 (bivša Đure Đakovića), Green Palace svojim savremenim konceptom gradnje ispunjava željena očekivanja  pružajući sav komfor i kvalitet življenja.

Objekat je spratnosti 2Po+Pr+5+Pk. Zgrada ima ukupno 27 stanova. Na nivou -1 i -2 su formirana komforna garažna mesta sa ulazom putem auto lifta. U prizemlju objekta se nalaze lokali. Prvi sprat se sastoji od 5 poslovnih apartmana. Na svakom spratu je 5 tipskih stanova struktura od garsonjere do četvorosobnih. Na potkrovlju se nalaze 2 luksuzna penthouse apartmana.

ZA ŽIVOT SA STILOM – U VAŠEM NOVOM DOMU!
sr_RS