Projekti

USELJIVO

Palata Komenski

Trg Komenskog 4

Na bulevaru Oslobođenja na samo 300 m metara od pešačke zone i gradskog trga, 100 metara od Futoške pijace čeka vas Palata Komenski.
Objekat najvišeg kvaliteta, koji poseduje sve strukture stanova.

Već 30 godina smo više od vašeg novog mesta stanovanja.

Mi kreiramo vaš topli dom.

USELJIVO 
Novembar 2024. 

K93 URBAN HILL

K93 URBAN HILL

Otkrijte vaš novi dom – Savršena harmonija prirode i urbane elegancije.

Dobro došli u Karagaču, gde priroda susreće savremenu gradnju. Na samo 5 minuta od živopisnog centra Novog Sada, nalazi se naš najnoviji stambeni kompleks, koji je pravi izbor za one koji traže savršen balans između urbanog i prirodnog okruženja.

 

USELJIVO

Mišeluk, Petrovaradin

Mišeluk, Petrovaradin

Sinergija luksuznog življenja, elitne lokacije i vangradskog mirnog ambijenta. Sve što se godinama tražilo, mi pretvaramo u realnost! Na samo 5 minuta od TC Promenada.

USELJIVO
Jul 2024. 

Branka Radičevića

Branka Radičevića

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, u ulici Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. 

Radoja Domanovića 12

Osluškujući potrebe svojih kupaca, Prezident Kompanija priprema novi projekat u samom srcu Novog Sada. Izolovano od gradske buke, a opet u centru svih zbivanja, na uglu ulica Radoja Domanovića i Branka Radičevića, ovaj višeporodični stambeno-poslovni kompleks pružiće svojim stanarima sve privilegije modernog života. Dajući im mogućnost da odaberu stan po svojoj meri, bilo da je u pitanju funkcionalno upakovana manja povrsina ili pak luksuzni penthouse za prave hedoniste. Prostorna rešenja naših stanova reflektuju komfor i udobnost pružajući vam pritom mir i privatnost stanovanja.

Već uveliko poznat savremeni koncept gradnje Prezident Kompanije pruža garanciju kvaliteta na više nivoa i nudi brz i siguran način odabira savršenog doma u kome ćete sa lakoćom započeti novo poglavlje u vašem životu.

Vaš novi dom čeka na vas!

Venizelosova 58

U samom srcu Starog Grada, na samo par koraka od obale Dunava, nekoliko minuta od boemske četvrti i Knez Mihailove, isprojektovali smo za Vas modernu oazu mira, idealnu za novi početak i porodičan život! Nedaleko od centra svih zbivanja, a opet ušuškan u dobro poznatoj ulici Venizelosova br. 58 (bivša Đure Đakovića), Green Palace svojim savremenim konceptom gradnje ispunjava željena očekivanja  pružajući sav komfor i kvalitet življenja.

Objekat je spratnosti 2Po+Pr+5+Pk. Zgrada ima ukupno 27 stanova. Na nivou -1 i -2 su formirana komforna garažna mesta sa ulazom putem auto lifta. U prizemlju objekta se nalaze lokali. Prvi sprat se sastoji od 5 poslovnih apartmana. Na svakom spratu je 5 tipskih stanova struktura od garsonjere do četvorosobnih. Na potkrovlju se nalaze 2 luksuzna penthouse apartmana.

ZA ŽIVOT SA STILOM – U VAŠEM NOVOM DOMU!
sr_RS